M E D I C A L
+32 (0)3 653.08.01
Maandag-Vrijdag: 9:00 - 17:00

Let's be Together

Extra info thumb
  • 1547 Alfred Drive, New York
  • +718-219-9927
  • example@gmail.com

ESTANDARTSPRAKTIJK TANDHEELKUNDE ANTWERPEN PRIJZEN BELGIE

KLIKGEBIT BOVENKAAK PRIJZEN / PRIJS KLIKGEBIT BOVENKAAK

U bent door uw protheticus of tandarts verwezen voor het plaatsen van implantaten in de onderkaak voor een verbeterde houvast van uw kunstgebit. We kunnen ons voorstellen dat u wellicht opziet tegen deze behandeling. Daarom proberen we u alle informatie te geven, zodat u zich kunt voorbereiden. Zo weet u precies wat er gaat gebeuren.

KLIKGEBIT BOVENKAAK PRIJZEN / PRIJS KLIKGEBIT BOVENKAAK

Op de implantaten krijgt u in een latere fase een nieuw kunstgebit verankerd. De implantaten hebben de vorm van een schroef met een diameter van ongeveer 4 mm en een lengte tussen de 2 en 12 mm.

Als al uw tanden en kiezen zijn verwijderd, dan gaan uw kaken in de loop van de jaren slinken en dit kan leiden tot een loszittend kunstgebit. Wanneer er onvoldoende kaakhoogte overblijft, dan is het voor een prothetist of tandarts erg moeilijk om een nieuw kunstgebit te maken. Met behulp van implantaten krijgt uw kunstgebit meer houvas. Hiervoor plaatst de kaakchirurg een aantal implantaten in uw onderkaak. Op deze implantaten maakt de tandarts een steg of drukknoppen, waarop uw nieuwe kunstgebit kan worden vastgeklikt.

Implantaten kunnen altijd worden geplaatst maar moeten wel rondom in bot worden aangebracht. Hierdoor kan het in zeldzame gevallen nodig zijn om voor het plaatsen van het implantaat in een aparte behandeling bot aan te brengen.

Onze troeven

Kennis

Onze tandartsen blinken uit door opleiding, ervaring en actuele vakkennis.

Technieken

Geavanceerde technieken van onze tandartsen zorgen ervoor dat alle ingrepen kunnen plaatsvinden tijdens een dagopname.

Ervaring

Onze tandartsen schitteren met jarenlange ervaring op professioneel vlak.

Heeft u vragen ?