M E D I C A L
+32 (0)3 653.08.01
Maandag-Vrijdag: 9:00 - 17:00

Let's be Together

Extra info thumb
  • 1547 Alfred Drive, New York
  • +718-219-9927
  • example@gmail.com

TANDARTSPRAKTIJK TANDHEELKUNDE ANTWERPEN PRIJZEN BELGIE IMPLANTATEN TANDEN PRIJZEN / PRIJS IMPLANTATEN TANDEN

IMPLANTATEN TANDEN PRIJZEN / PRIJS IMPLANTATEN TANDEN

Een implantaat kunt u vergelijken met een kunstwortel, op de plaats waar de wortel van uw verloren gegane tand of kies zat. Implantaten zijn meestal van titanium vervaardigd omdat dit een lichaamsvriendelijk materiaal is waardoor er een optimale osseo integratie ( = inhelen van het implantaat in het kaakbot) wordt bereikt. De implantaten hebben een uniek oppervlak dat voor een snelle genezing en botaangroei zorgt.

Implantaten zijn een permanente en vaste vervanging van een echte tandwortel en dienen als fundament voor een kroon, brug, of (klik) prothese. In de onderkaak is het implantaat meestal na 6 tot 12 weken vastgegroeid in het bot. In de bovenkaak is de genezingsperiode langer, nl. 3 tot 6 maanden.

Al vele jaren vormen tandheelkundige implantaten een voorspelbare en langetermijn oplossing voor de vervanging van ontbrekende tanden en kiezen of voor het vastzetten van een prothese.

IMPLANTATEN TANDEN PRIJZEN / PRIJS IMPLANTATEN TANDEN

Is een implantaat bij iedereen mogelijk ?

Om te kunnen beoordelen of u voldoende kaakbot hebt en of het gezond is, worden röntgenfoto’s gemaakt. Door chirurgische technieken (botopbouw of sinuslift) is het tegenwoordig heel goed mogelijk om op plaatsen waar te weinig kaakbot aanwezig is nieuw bot aan te brengen. Daardoor kunnen tegenwoordig met succes implantaten geplaatst worden op plaatsen waar dat vroeger niet mogelijk was.

In principe kan bij iedereen bij wie het kaakbot is volgroeid (vanaf de leeftijd van ongeveer achttien jaar) een implantaat worden geplaatst. Er zijn wel een paar voorwaarden waaraan moet worden voldaan om de implantaten een succes te laten zijn:

  • Er moet voldoende kaakbot (zowel in hoogte als in breedte) zijn om de implantaten in vast te laten groeien.
  • Het kaakbot moet gezond zijn.
  • Het tandvlees van de eigen nog resterende tanden moet gezond zijn. Is dat niet het geval dan moet het eerst gezond worden gemaakt, alvorens tot het inbrengen van de implantaat kan worden overgegaan.
  • U moet bereid zijn de implantaten en de daarop bevestigde kroon, brug of prothese goed te onderhouden

Onze troeven

Kennis

Onze tandartsen blinken uit door opleiding, ervaring en actuele vakkennis.

Technieken

Geavanceerde technieken van onze tandartsen zorgen ervoor dat alle ingrepen kunnen plaatsvinden tijdens een dagopname.

Ervaring

Onze tandartsen schitteren met jarenlange ervaring op professioneel vlak.

Heeft u vragen ?